Kartoitukset ja profiilit

Kokonaisvaltainen itsensä ymmärtäminen on oikotie muutokseen ja asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen.

 

Hyvinvoinnin360

Hyvinvoinnin360-raportti antaa kokonaisvaltaisen kuvan henkilön hyvinvointiin vaikuttavista tavoista ja tottumuksista. Raportissa käydään läpi luontainen tyyli, ruokailutottumukset, liikuntatottumukset sekä lepo ja palautuminen.

Lue lisää

 

TAZ-profiili

TAZ! Thinking/Action Zone® on profiilityökalu, jolla kuvataan luontaista ajattelu- ja toimintatyyliämme. TAZ!-profiili kuvaa ensisijassa nk. työminän.

Lue lisää

 

Tiimisynergia

Menestys syntyy yhdessä tekemällä. Kun tiimi toimii synergisesti, sen jäsenet voivat hyvin ja työntekijäkokemus on innostava ja energisoiva. Tällöin tiimin jäsenet valjastavat täyden potentiaalinsa koko tiimin käyttöön ja tulosta syntyy, mutta mikä vähintään yhtä tärkeää – tiimin jäsenet voivat hyvin.

Lue lisää

 

Tiimiresilienssi

Menestys syntyy yhdessä tekemällä. Kun kukin ryhmän jäsen on resilientti, eli muutoskykyinen, on ryhmän resilienssipotentiaali vahva. Liian usein tämä potentiaali jää kuitenkin käyttämättä ja ryhmä toimii sen jäsenen mukaan, jonka resilienssi on heikoin.

Lue lisää

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok